Bolagen som skapar ny växtkraft

Vi investerar i verksamheter vi tror på

De bolag Taptum förvärvar bedriver sina verksamheter under stora frihetsgrader med samma ledning, befintligt namn och befintliga varumärken. De behåller sin lokala förankring och tillförs förutsättningar för ny växtkraft.

Big travel logotyp

Reseföretaget BIG Travel

BIG Travel är en av Sveriges största resebyråkedjor med 24 butiker och 5 affärsresecenter i Sverige. BIG Travel har även verksamhet i Danmark, Norge och Finland.

Vi säljer både affärs- och privatresor samt grupp & konferens. Vi har ett brett utbud inom flyg, hotell, hyrbilar samt upplevelser. Vi erbjuder paketresor som sportresor, kryssningar, rundresor samt charter. Vi producerar egna resor efter efterfrågan och har ett brett utbud inom all tänkbar paketering. Lokal närvaro och personlig service är viktiga detaljer för oss. I vår verksamhet ingår också gruppresearrangören Reseshopen i Ljusdal AB.

Med mer än 30 års erfarenhet är det vår målsättning att vara det självklara valet för resenären. Genom att samla marknadens utbud av resor, flyg, hotell och aktiviteter på ett och samma ställe kan vi erbjuda våra kunder bästa möjliga pris och service oavsett typ av resa. Oavsett om du bokar din resa på nätet, per telefon eller direkt i butik ska du erbjudas omtanke, engagemang och tillgänglighet. Det ska vara enkelt att resa med BIG Travel.

BIG Travel

Topright logo

TopRight Nordic AB

TopRight Nordic AB är ett publikt aktiebolag som bedriver verksamhet inom modern ljusteknik samt digitalt glas.

Med teknikutveckling och innovativa lösningar är ambitionen att ligga i framkant inom båda områdena. TopRights lösningar förbättrar säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. TopRight har idag tre verksamhetsområden: BRIGHT Attention®, BRIGHT Safety® samt SMART Glas®.

TopRight Nordic

Akademikerresor

Akademikerresor är den personliga affärsresebyrån för idéburna organisationer och företag som reser mycket i tjänsten.

Akademikerresor har funnits sedan 1991 och erbjuder affärsresor, konferenser och skräddarsydda gruppresor i hela världen med tillhörande digital anmälan- och deltagarhantering. Vi skriver Affärsresebloggen, bloggen som riktar sig i första hand till dig som reser i tjänsten och till dig som bokar resor, grupp- och konferensresor och är intresserad av att få tips, råd och inspiration kring affärsresandet.

Akademikerresor